IMG_6750

Acte Reconeixement Empresarial INCORPORA

Reconeixement Empresarial a les empreses pallareses col·laboradores amb el programa Incorpora de l’Obra Social La Caixa.

 

Des de l’Associació Reintegra i juntament amb l’equip Incorpora Lleida de l’Obra Social La Caixa vam celebrar el passat 23 d’Octubre, un acte de reconeixement empresarial per a totes aquelles empreses de la comarca del Pallars Jussà que han contribuït amb el programa d’inserció social i laboral Incorpora.

L’acte commemoratiu es va realitzar a l’Epicentre de la població de Tremp i va gaudir de la presència de diferents representants d’entitats públiques com del Consell Comarcal del Pallars Jussà, l’Ajuntament de Tremp,  i l’Ajuntament de la Pobla de Segur entre d’altres; Representats del grup Incorpora Lleida, representants de diferents empreses col·laboradores, usuaris del programa i  per descomptat, l’equip de l’Associació Reintegra encarregat de posar en pràctica el projecte a la comarca.

L’acte no només va ser una sessió d’agraïment i reconeixement, sinó que també es va fer una crida a la col·laboració amb aquests projectes d’integració per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats socials i laborals a la comarca. Per tal de conèixer com fer-ho, es va comptar amb la presència d’un invitat especial, Albert Riera, director de comunicació de l’empresa “La Fageda”, qui ens va poder explicar l’experiència i  model de negoci d’aquesta empresa amb tanta responsabilitat social corporativa.

IMG_6773

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *