ENERGEIA – 2023

Dins el marc del Cos Solidari Europeu hem acollit dos joves, la Lisa (França) i la Carlotta (Italia), participants del projecte ENERGEIA.
smart

La Lisa i la Carlotta van arribar a Lleida el passat 5 d’octubre i es quedaran fins al mes de febrer. Durant 4 mesos, donaran suport a les diferents escoles amb les quals Reintegra col·labora, tant en horaris d’oci com lectius. Diàriament participaran en el servei de menjador i les activitats extraescolars i, un cop a la setmana, també donaran suport al projecte de Noves Oportunitats.

D’entre els Projectes Europeus que duem a terme a l’Associació Reintegra, el del Cos Europeu de Solidaritat té dos vessants: l’enviament de joves a altres països d’Europa i el d’acollida de joves europeus al nostre territori.

La Lisa i la Carlotta formen part del servei d’acollida de joves europeus al nostre territori per col·laborar amb projectes socials de la nostra entitat, la majoria d’ells vinculats amb l’àrea d’infància i joventut.

L’estada pot ser de curta durada (entre 15 dies i 2 mesos) o de llarga durada, com és el cas (des de 2 mesos fins a 1 any).