Entrega de dioplomes als alumnes del PRT de Lleida i Balaguer

Lliurament de diplomes als alumnes del PRT de Reintegra

Aquest dilluns 16 d’Abril, els alumnes del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) subvencionat per la secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dut a terme per la nostra entitat, a Lleida i Balaguer, han rebut l’entrega dels diplomes per haver finalitzat els cursos de formació en els sectors de cuina i neteja i d’indústria agroalimentària.

El curs de Lleida, ha proporcionat a 15 alumnes, una formació teòrica en continguts de cuina i neteja i a més a més, els ha donat la possibilitat de donar-se a conèixer en diferents empreses del sector i de la zona com són: Maristes, Comertel, Medirest, Clece, Clanser, Hotel NH, El Celler del Roser, Residència Parc del Segre, Troca i SAR Nadal Meroles.

La formació impartida a Balaguer i centrada en el sector agroalimentari, ha comptat amb la col·laboració d’empreses com el Plusfresc, Celler Dalmau, Delsams, Fruites Baldomà, Xarcuteria París, Melendres, Inalba i Alimentació Farràs, per a les sessions pràctiques i també ha realitzat aquest dilluns el lliurament de diplomes.

Els actes s’han celebrat a l’Ajuntament de Balaguer i saló d’actes de la Diputació de Lleida de mans del Sr. Oriol Amorós secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

diplomes 2018

f14fbcad-9af9-4c04-bc12-a4ade37b02a6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *