La nostra entitat

PRESENTACIÓ DE L’ENTITAT

Slider_Quisom_1920x400 - copia - copiaSlider_Quisom_1920x400 - copia - copia
 

SOBRE NOSALTRES

Som una Associació Sense Ànim de Lucre fundada l’any 2001 i ubicada a la ciutat de Lleida, amb delegacions a la comarca de la Noguera (Balaguer) i al Pallars (Tremp).

La nostra voluntat és ser una entitat propera i útil dedicada a promoure accions vinculades en l’àmbit social, especialment per a aquelles persones amb dificultats d’inserció en el mercat de treball; En concret ens adrecem a joves que vulguin millorar la seva qualificació, dones i homes aturats, aturats de llarga durada i persones d’origen immigrant.

La nostra feina es realitza mitjançant diversos programes la finalitat dels quals és sempre la integració sociolaboral d’aquests col·lectius amb vulnerabilitat social.

 

LA NOSTRA MISSIÓ

A Reintegra creiem que la inserció en el món laboral és bàsica per adquirir autonomia, consciència de pertinença, estabilitat emocional i per arribar a la cohesió social.
D’aquí sorgeix la nostra missió: basada en el treball diari del nostre equip que busca que aquells col·lectius amb certa vulnerabilitat social, puguin optar a una millora de la seva situació i integració en els àmbits social i laboral.

 

LA NOSTRA VISIÓ

Ser una entitat referent davant tots aquells col·lectius desfavorits de la província de Lleida, oferint-los-hi el millor assessorament i orientació personalitzats. Ser una entitat pionera en la sensibilització i conscienciació tant a societat com a empreses i aconseguir un augment d’oportunitats i inserció dels nostres usuaris en el mercat de treball.

 

ELS NOSTRES VALORS

L’Associació Reintegra, compta com a principals valors:

– DEFENSA DE LA IGUALTAT ENTRE PERSONES

– INTEGRACIÓ SOCIAL

– RESPECTE

– COOPERACIÓ

– PROXIMITAT

– EMPATIA

– TRANSPASRÈNCIA

– PROFESSIONALITAT

– SOSTENIBILITAT

 

 

ELS NOSTRES OBJECTIUS

El nostre objectiu principal és promoure accions perquè persones amb especials dificultats, puguin millorar el seu benestar psicosocial. D’aquesta manera, el nostre equip treballa per:

1.Acollir, escoltar i acompanyar a aquells col·lectius amb algun tipus de dificultat social i/o laboral.

2.Millorar les possibilitats d’inserció laboral d’aquestes persones.

3.Capacitar als usuaris de l’associació per a respondre a les noves demandes del mercat laboral ordinari.

4.Sensibilitzar i fomentar les relacions entre les empreses del mercat de treball i els nostres usuaris.

5.Facilitar una major igualtat d’oportunitats pels infants i joves de famílies en risc d’exclusió social a través d’accions socio-educatives dins de l’àmbit de l’educació no formal.