Next Diversitat i Empresa

Slider_PagWeb_DiversitatiEmpresa

 

QUÈ ÉS NEXT DIVERSITAT I EMPRESA?

Next Diversitat i Empresa és un projecte impulsat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb els fons europeus Next Generation. Aquest programa, coordinat conjuntament per ECAS (federació d’Entitats d’Acció Social de Catalunya) i PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya), és una iniciativa que pretén incorporar o potenciar la perspectiva de la diversitat a l’empresa i acompanyar col·lectius en situació de vulnerabilitat per millorar la seva ocupabilitat.

Això s’aconseguirà mitjançant l’elaboració i la implementació de Plans de Diversitat a les empreses i gràcies a la creació i al seguiment d’Itineraris Individualitzats d’Orientació per millorar la formació i facilitar la inserció laboral de les persones usuàries.

 

A QUI VA ADREÇAT?

A persones que:

– Pertanyen a un dels col·lectius vulnerables descrits a la Llei 27/2002

– Poden disposar d’una certificació o informe del servei de referència que acrediti el seu estatus

– Estan buscant feina i donades d’alta al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació no donada (DONO)

 

QUÈ OFEREIX EL PROGRAMA?

Un itinerari d’orientació i formació entre 3-6 mesos, adaptat al perfil concret de cada persona per afavorir la seva ocupabilitat.

 

QUINS SÓN ELS TERRITORIS D’ACTUACIÓ DE LA NOSTRA ENTITAT?

– Lleida
– Balaguer
– Cervera
– Tremp

soc