FD – EMPAREM: Política de protecció i bon tracte a la infància i l’adolescència

Prop d’una quarantena d’infants participen als casals d’estiu de Caixa Proinfància


 

Des de l’Associació Reintegra hem elaborat EMPAREM, la nostra Política de protecció i bon tracte a la infància i l’adolescència. Aquest document pretén emparar a aquells infants i joves que participen dels nostres programes i projectes, protecció dels quals es vol aconseguir a través de la formació i conscienciació de la vulnerabilitat d’aquest col·lectiu de tots/es els/les professionals que treballen a l’entitat.

Volem generar, en el marc de la nostra organització, comportaments coherents amb la protecció i interès superior de l’infant tal com ho estableix la Convenció sobre els Drets de l’Infant i constituir-nos com una organització segura per a la infància. Per això fem tot el possible per prevenir, respondre i denunciar qualsevol cas de violència o sospita que es pugui detectar.

Aquesta Política descriu els passos a seguir per donar compliment al nostre compromís de protegir els infants i actua com a guia de pautes clares, vàlides tant per a tots aquells professionals i voluntaris vinculats a l’Associació Reintegra.

Podeu consultar-la AQUÍ.