FD – Finalitzen els casals d’estiu de Caixa Proinfància

 
Fundació La Caixa
 

Prop d’una quarantena d’infants participen als casals d’estiu de Caixa Proinfància


 

Aquest estiu Associació Reintegra ha col·laborat amb Caixa Proinfància, de Fundació La Caixa, realitzant casals d’estiu per a infants a dos espais de la ciutat de Lleida.
 
El primer s’ha realitzat a l’escola Joan XXIII en el qual han participat 20 nens i nenes. Del 27 de juny al 8 de juliol s’han treballat activitats amb jocs d’aigua, activitats cooperatives i educatives i manualitats de diferents tipus (murals, aquarel·les i diferents pintures). Un dels darrers dies han pogut realitzar una excursió amb el bus turístic de la ciutat. Al casal va participar activament la voluntària europea Sophie.
 
El segon casal s’ha portat a terme a la zona del Secà, on han participat 17 nens i nenes. S’ha realitzat de l’11 al 22 de juliol i durant aquests dies els infants han pogut gaudir de jocs cooperatius i d’aigua, manualitats i activitats educatives. A més a més, un dia han anat a les piscines municipals i un altre dia han fet samarretes tie-die. En aquest casal han participat tant la Sophie com la Cleo, dues voluntàries europees que han format part de la nostra entitat aquest 2022.
Fins l’any vinent!

 
Caixa Proinfància