FD – La Fundació La Caixa fa una donació de 10.000€ al projecte La Palanca

 

La Fundació “la Caixa” col·labora amb el projecte “La Palanca” impulsat per l’Associació Reintegra

L’Associació Reintegra rep una ajuda de 10.000 € gràcies a l’aportació de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank, per impulsar el projecte “La Palanca, espai de pacificació per a infants, joves i les seves famílies”.

Aquest és un projecte adreçat a persones joves, entre 12 i 18 anys, amb un alt risc d’abandonament escolar prematur, i a les seves famílies, amb l’objectiu de fer una intervenció preventiva i global.

El projecte “La Palanca” pretén dur a terme una sèrie d’actuacions integrades per apoderar i afavorir la inclusió a escala territorial de les persones joves ateses, abordant diferents aspectes com: potenciar la interrelació entre els joves, crear espais d’ajuda mútua o acompanyar i donar suport a les persones joves i les seves famílies. “La Palanca” es basa amb la metodologia d’acció social i la conversa com a instrument privilegiat d’intervenció.

L’objectiu general del projecte és promoure experiències de pacificació, bon tracte i vinculació amb joves i les seves famílies amb experiències de vulnerabilitat i prevenir efectes d’exclusió, segregació, desarrelament i desinserció social, i especialment d’abandonament escolar prematur.