FD – La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Associació Reintegra

 

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Associació Reintegra

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Associació Reintegra per la renovació de l’aula digital.

 

Amb motiu de l’evolució constant de les noves tecnologies i de la necessitat d’adaptació als canvis digitals fruit de la pandèmia derivada a causa de la Covid-19, l’Associació Reintegra planteja la renovació de l’aula digital per poder millorar els projectes de formació i inserció laboral per a persones en situació de vulnerabilitat social.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l’Associació Reintegra, per millorar la qualitat dels serveis formatius i d’atenció a les persones i que faciliti l’accés a les TIC de les persones vinculades als projectes de l’associació. L’entitat social ha rebut una col·laboració de 5.380 euros.

A través d’aquesta renovació, es farà front a la bretxa digital dels beneficiaris del programa Incorpora i d’altres serveis, els quals podran disposar de nous dispositius digitals que els facilitin l’accés al món online, millorant així les seves possibilitats de recerca de feina i d’accés a la informació. Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes