FD – La Paeria de Lleida fa reconeixement a les empreses Conforama i Multiserveis Ndavant

 

Reconeixement A Les Empreses Conforama I Multiserveis Ndavant

La Paeria de Lleida fa reconeixement a les empreses Conforama i Multiserveis Ndavant per la seva acció social i solidària.

 

Un any més, l’Ajuntament de Lleida ha celebrat l’acte d’Empresa Solidària i ha reconegut un total de 27 empreses de Lleida per la seva acció social i solidària durant l’any 2021. La celebració ha tingut lloc a la sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados i ha permès fer visible la responsabilitat social corporativa del teixit empresarial de la zona.

L’Associació Reintegra i el programa Incorpora, han reconegut a les empreses Multiserveis Ndavant i Conforama per la seva tasca i dedicació activa en la formació i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat social dins del territori.

Ambdues empreses, han demostrat una atenció i sensibilitat especial, no només pel gran nombre d’oportunitats de treball que han generat, sinó per la seva dedicació i temps en la preparació i formació en competències tècniques a totes les persones de cursos formatius de l’entitat.