FD – NOVA SEU AL PALLARS

 

L’ASSOCIACIÓ REINTEGRA ESTRENA NOVES OFICINES AL CENTRE DEL MUNICIPI DE TREMP

L’entitat continuarà realitzant els seus serveis d’atenció sociolaboral en un nou espai situat al carrer Montllobar de Tremp.

 

Aquesta setmana la delegació de l’Associació Reintegra a la comarca del Pallars Jussà estrena nou local al nucli urbà del municipi de Tremp. Després de més de 8 anys oferint serveis d’atenció sociolaboral a la comarca, l’entitat compta amb oficines pròpies que permetran continuar l’activitat d’atenció a persones amb vulnerabilitat social del territori i facilitaran el desenvolupament de projectes per millorar les seves condicions socials, acadèmiques i laborals.
Fins al moment, l’associació prestava els seus serveis en diferents oficines cedides pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i/o l’Ajuntament de Tremp, qui des dels seus inicis ha establert una estreta col•laboració amb l’equip tècnic de l’entitat i li ha donat la mà per poder desenvolupar de manera òptima tots els seus projectes. Ara, amb el nou espai situat al carrer Monllobar, 22 baix, que ha obert les portes al públic aquest dilluns 20 de juliol, l’entitat continuarà treballant per afavorir la igualtat d’oportunitats dins de la comarca i mantindrà el seu treball en xarxa amb aquest i altres organismes públics de la ciutat els quals sempre l’hi ha donat suport en la seva tasca.
L’entitat llença un fort agraïment al Consell Comarcal, l’Ajuntament de Tremp, els Serveis Socials i altres col•laboradors que fins al moment han fet que la feina de l’entitat fos més visible.