FD – PROJECTE ALTRES IDENTITATS 2020-21

 

REINTEGRA TREBALLARÀ UN ANY MÉS PER REDUIR LA TAXA D’ATUR I MILLORAR LES CONDICIONS LABORALS DE PERSONES PERCEPTORES DE LA RENDA GARANTIDA CIUTADANA.

L’entitat continuarà el projecte durant l’any 2020 – 2021.

 

Un any més l’Associació Reintegra continuarà oferint oportunitats a persones en situació d’atur que són perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania i que estan residint als municipis de Lleida, Balaguer i Tremp.
El programa, que té com a objectiu reincorporar a aquest col•lectiu al mercat de treball ordinari, oferirà un itinerari d’orientació laboral personalitzat a tots els participants amb la finalitat de millorar les seves condicions personals, socials i de treball. Per fer-ho, es desenvoluparan: Accions individuals que tractaran d’ajudar a les persones a construir la seva trajectòria laboral al mateix temps que les prepararan a nivell competencial per fer front a entrevistes de feina; Accions en grup on es faran sessions de recerca de feina, preparació d’entrevistes i visites a l’entorn productiu; I per últim, pràctiques en empreses amb la finalitat de vincular a aquestes persones amb el teixit empresarial del territori i familiaritzar-les amb l’oferta i demanda del mercat actual.
Davant la situació actual d’incertesa produïda pel COVID19, moltes persones es troben i es trobaran en situacions de pèrdua de feina, és per aquest motiu, que Reintegra treballarà més que mai per afavorir la igualtat d’oportunitats i aconseguir millores en el sector sociolaboral.