FD – Un any més impulsem el Projecte Singulars a la zona del Pallars Jussà

 

Un any més impulsem el Projecte Singulars a la zona del Pallars Jussà

L’Associació Reintegra impulsa el Projecte Singulars per a joves no ocupats a la zona del Pallars.

 

Un any més, l’Associació Reintegra desenvoluparà amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pallars Jussà i el Consell Comarcal, el Projecte Singulars per a joves de la zona. La finalitat i objectiu principal del projecte és realitzar un treball en xarxa per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació i/o formació.
La proposta formativa de l’entitat per aquest 2022, és un curs de Comerç i Logística de 150 hores on també es contemplen pràctiques no laborals en empreses del territori. A més a més, es realitza un servei d’orientació individualitzat perquè cada participant pugui cobrir les seves necessitats laborals i millorar el seu accés al mercat de treball.
L’inici del curs està previst per finals de Febrer i podran accedir-hi tots aquells joves entre 16 i 29 anys que estiguin inscrits a Garantia Juvenil.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball,
Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.