Logo curs poli miss

Nou Curs Polivalent de Missatgeria

L’Associació Reintegra engega el quart curs del Punt de Formació del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” amb la col·laboració de l’empresa MRW Lleida.

 

Aquest Setembre, l’Associació Reintegra iniciarà a la ciutat de Lleida un nou curs de formació del programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” adreçat al sector de la missatgeria. L’objectiu principal d’aquesta formació és oferir una nova oportunitat educativa i laboral a col·lectius que actualment es troben en una situació de vulnerabilitat social.

El nou “Curs Polivalent de Missatgeria” que es realitzarà amb la col·laboració de la important empresa de missatgeria MRW, té la finalitat de formar 20 persones en aquest sector de treball i aconseguir que siguin personal altament qualificat, per donar un bon servei en aquest camp laboral.

 

El programa compta amb 200 hores de formació teòrica i 80 hores de pràctiques al costat de professionals del sector, que donaran a l’alumnat, la possibilitat de conèixer el dia a dia real d’aquest ofici.

Vols + INFO? Fes click al link per veure el programa:

Diptic Curs Polivalent de Missatgeria 2017

 

Curs Polivalent de Missatgeria - Setembre 2017

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *