Ocupació

Slider_Formació_InsercióSlider_Formació_Inserció

T'acompanyem en el teu procés de

formació i inserció socio-laboral.

 
 

DESENVOLUPEM PROGRAMES D’INSERCIÓ LABORAL

A l’Associació Reintegra, creiem que la inserció en el món laboral és bàsica per la millora de l’autoestima, pel sentiment de pertinença, per l’estabilitat emocional i la cohesió social. Per aquest motiu, des de l’entitat desenvolupem una gran varietat de programes formatius amb la finalitat de capacitar professionalment a les persones en aquells àmbits que puguin ser del seu interès, al mateix temps, mitjançant els programes d’inserció laboral, preparem i acompanyem a les persones en el seu procés d’accés al mercat de treball, creem vincles i fem d’intermediaris amb el teixit empresarial del nostre territori.

 

COM TREBALLEM?

1. ENTREVISTA D’ACOLLIDA: Realitzem una entrevista inicial per detectar les necessitats de les persones usuaries, conèixer la seva demanda formativa i labora i poder-les derivar al recurs pertinent.

2. ENTREVISTA OCUPACIONAL: Coneixem la situació personal de cada persona, el seu nivell acadèmic, la seva trajectòria professional i la seva disponibilitat actual per poder accedir a una formació concreta i/o cobrir una vacant de treball.

3. PLA DE TREBALL: Pactem un pla de treball i concensuem amb les persones els objectius que es volen assolir a curt, mitjà i llarg termini.

4. ACOMPANYAMENT I SEGUIMENT: Fem un acompanyament a la inserció laboral o a la trajectòria formativa de les persones i estem en contacte constant fent un seguiment de la seva situació personal.

 

CONEIX ELS NOSTRES PROJECTES