Projecte Singulars: Formació i Inserció Laboral per a joves de la Noguera

El Projecte Singulars de la comarca de la Noguera compta amb la col•laboració de “Cal Xirricló”, “El Tastet del Reng” i “Les Roquetes” per a la seva formació de Cuina i Cambrer/a de sala.

 

Formadors Cuina i Cambrer Sala

 

El programa d’orientació, formació i inserció laboral per a joves de la comarca de la Noguera, Projecte Singulars, ha iniciat les sessions teorico-pràctiques de la mà de tres reconeguts restaurants de Balaguer.
“Cal Xirricló”, “El Tastet del Reng” i “Les Roquetes” ja han començat a impartir classes als joves que volen endinsar-se en el món de la cuina i l’hostaleria; El programa, impulsat per l’Ajuntament de Balaguer i l’Associació Reintegra, va iniciar els processos d’orientació el passat mes de Gener a les instal•lacions del CEI Balaguer i ara, ja desenvolupa la fase formativa.
El Francesc Molins, el Toni Jiménez i el Delfi Solsona, els 3 formadors del programa, asseguren que la participació en el programa és molt bona i ho defineixen com una experiència molt enriquidora i motivadora a nivell personal i laboral. La fase formativa compta amb 150 hores de teoria que finalitzaran a mitjans del mes de Maig i 80 hores de pràctiques en empresa que s’iniciaran a finals del mes de Maig.
Els 20 joves que actualment estan actius en el programa, també es senten molt motivats amb l’aprenentatge i mostren les seves ganes d’iniciar les pràctiques laborals en algun dels tres restaurants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *