Projectes Europeus

ls-slider-28-slide-2ProjectesEuropeus_1920x550
 
 

QUÈ SÓN ELS PROJECTES EUROPEUS?

Són projectes que permeten a una persona jove o grup de joves participar de manera activa en un projecte social en un país diferent al que viuen.

Aquesta experiència ofereix als joves voluntaris i voluntàries la possibilitat d’entrar en contacte amb altres cultures i idiomes, per dur a terme una tasca de voluntariat, no remunerada, en un ampli ventall de sectors, com el medi ambient, les temàtiques socials i les culturals.

 

AMB QUIN PROGRAMA DESENVOLUPEM ELS NOSTRES PROJECTES?

Amb el Cos Europeu de Solidaritat: Programa de la Comissió Europea per a la participació de joves en projectes socials o humanitaris.

Què podem fer?

Projectes de voluntariat:

Enviament de joves a altres països Europeus perquè desenvolupin activitats socials de curta durada (entre 15 dies i 2 mesos) o de llarga durada (des de 2 mesos fins a 1 any).

Acollida de joves europeus al nostre territori per col·laborar amb projectes socials de la nostra entitat, la majoria d’ells vinculats amb l’àrea d’infància i joventut. L’estada pot ser de curta durada (entre 15 dies i 2 mesos) o de llarga durada (des de 2 mesos fins a 1 any.

Qui hi pot participar?

Fins a un màxim de 30 joves entre 17 i 30 anys d’edat. En cas de joves de 17 anys, caldrà obtenir els documents d’autorització corresponents.

volunteer foto