Singulars

Slider_PagWeb_Singulars
 
 

QUÈ ÉS EL PROJECTE SINGULARS?

Projecte que ORIENTA, FORMA i VINCULA joves amb el mercat laboral i amb empreses del territori. L’objectiu dels projectes singulars és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació, mitjançant: mesures de suport a l’activació; mesures de millora de l’ocupabilitat; mesures de foment de l’emprenedoria; mesures de suport a la contractació.

 

QUÈ OFEREIX?

1. Mesures de suport a l’activació: accions d’assessorament individualitzat, d’orientació professional, informació laboral i acompanyament en la cerca d’ocupació.

2. Mesures de millora de l’ocupabilitat: formació, especialment en idiomes i TIC; pràctiques no laborals en empreses; impuls de la formació professional dual a través del contracte per a la formació i l’aprenentatge; formació per obtenir certificats de professionalitat etc.

3. Mesures de foment de l’emprenedoria: ajuts a l’auto-ocupació; assessorament per a l’auto-ocupació i la creació d’empreses; formació per l’emprenedoria i promoció de la cultura emprenedora.

4. Mesures de suport a la contractació: ajuts a l’ocupació per a la contractació de joves durant un període superior a 6 mesos.

 

A QUI S’ADREÇA?

– Joves d’entre 16 i 29 anys.

– Joves inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació i beneficiaris de Garantia Juvenil.

– Joves amb títol d’ESO, Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Batxillerat, Prova d’Accés a CFGM, CFGS o formació secundària al país d’origen no homologada.

 

QUINES ACCIONS DESENVOLUPEM AMB ELS JOVES?

– Procés d’orientació durant tot i el programa i acompanyament per part d’un tutor/a.

– Relació i contacte amb empreses del territori mitjançant xerrades i visites d’entorn productiu.

– Activitats culturals, socials i cíviques.

– Formació professionalitzadora.

 

A QUINS TERRITORIS ES DESENVOLUPA?

– Als territoris de Balaguer i Tremp

 
1 2


Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil

socgeneralitat catalunyaSEPEfse-inverteix-en-el-teu-futurREINTEGRA AR PNGlogo consell pallars jussaaj._balaguer_logo