Treball i Formació Joves

Slider_PagWeb_TreballiFormacióSlider_PagWeb_TreballiFormació
 

QUÈ ÉS TREBALL I FORMACIÓ?

El programa Treball i Formació té com a objectiu el desenvolupament d’accions ocupacionals destinades a dur a terme projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà d’accions d’experiència laboral i de formació; i, si s’escau, accions de coordinació i suport.
 

Quines LÍNIES D’ACTUACIÓ desenvolupem?

LÍNIA ACOL: Adreçada a persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.

LÍNIA JOVES: Per afavorir l’ocupabilitat depersones joves entre 17 i 21 anys que tinguin la condició de tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Les contractacions tenen una durada de 12 mesos.
 

Quins projectes hem desenvolupat?

– LLEIDA: Projecte de reforç escolar en educació infantil i primària amb la col·laboració d’escoles públiques de la ciutat de Lleida.

– TREMP: Projecte d’atenció a la ciutadania per a la realització de tràmits digitals i servei d’intèrpret amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

– BALAGUER: Projecte d’atenció a la ciutadania per a la realització de tràmits digitals i servei d’intèrpret amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer.

 


Projecte Finançat:

Unió Europea Fons Social europeu L'FSE inverteix en el teu futur