Dones àmbits rural i urbà

Layerslider dones ruralsLayerslider dones rurals
 

QUÈ ÉS EL PROGRAMA DE SUPORT A LES DONES EN ELS ÀMBITS RURAL I URBÀ?

El programa té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d’atenció, acompanyament i orientació laboral per millorar la capacitació de les dones en els àmbits rural i urbà a través de la conscienciació i la millora de l’ocupabilitat, per tal d’afavorir la seva inserció.

Aquest fet implicarà oferir oportunitats formatives i assessorament en els àmbits digital, tecnològic, emprenedor i d’economia social vinculat a productes endògens (dimensió local i verda), ús forestal i agrícola, activitats comercials en línia i suport a la dependència.

Seguidament es realitzarà formació en competències bàsiques i transversals.

Actiu fins al mes de MAIG de 2024.

 

EN QUINS TERRITORIS ES DESENVOLUPA?

Als territoris de Lleida, Torrefarrera, Artesa de Segre, Balaguer, Ponts, La Pobla de Segur, Sort i Tremp.

 

QUINS ITINERARIS ES PODEN TRIAR?

El programa contempla fer un itinerari d’orientació i formació on hi ha sessions individuals i sessions grupals/tallers.
Hi ha tres branques d’itinerari: itinerari general, itinerari d’economia verda i itinerari d’economia digital, i podran triar-ne un.
L’estructura de l’itinerari és igual per a tots, però canvia l’enfoc dels tallers/sessions segons la tipologia d’itinerari.

 

QUINS SÓN ELS REQUISITS?

Els requisits per a poder participar-hi són: ser dona d’entre 16 i 65 anys, estar inscrita al SOC com a demandant d’ocupació i necessitar qualificació o requalificació formativa professional.